luni, 17 noiembrie 2014

Cum să-ți alegi tunsoarea care ți se potrivește?

             În primul rând, forma capului este cea ce ”alege” tipul de tunsoare.

Să începem cu fetele, deoarece ele sunt mai interesate de acest subiect.
*pentru băieți voi posta în articolul următor*

                                  

          Mai întâi de toate trebuie sa vezi la ce categorie te încadrezi, apoi să te gândești ce stil îți place (punk, rock, retro, etc).

    1. Pentru fetele ce au fața în formă de inimă ar fi recomandată o tunsoare care să încadreze bărbia și o coafură ușor ondulată la bază ca să rotunjească fața și să ascundă bărbia ascuțită. Această coafură poate fi realizată cu foarte mare ușurință cu ajutorul uscătorului de păr Satin-Hair 3 ce oferă o uscare fără deteriorare a părului. Folosesc acest produs și îl recomand cu foarte mare încredere, la fel și celelalte produse din gata Braun Satin-Hair.
           Bretonul într-o parte ar fi ideal, sau chiar și pe toată fruntea, dacă este îndeajuns de lată. Acesta se poate potrivi și la stilul de coafură precedentă dar și la o tunsoare Short Farah. Dar, de asemenea, dacă fruntea nu este foarte lată, părul prins în coadă de cal, împletit sau lăsat liber pe spate, este foarte bine văzut.


Bob cu breton drept
Tunsoare Short Farah
Tunsoare Short Farah
Păr lăsat simplu pe spate
Bob simplu


     2. Fața Ovală
Este permisivă aproximativ tuturor coafurilor, mai puțin celor fără volum. Părul fără volum vă va face capul prea mare și vă va dezavantaja.
                                   
















3. Fetelor ce au fața alungită le este recomandată o coafură scurtă până la umeri și un breton ar fi binevenit. Acesta va face ca fața să fie mai mică. De evitat este părul lung și drept, acesta va face ca fața să fie și mai lungă și nu va fi deloc estetic.
O coafură cu mult volum și niște bucle și ar fi perfectă pentru acest tip de față.
Ondulatoarele Satin-Hair oferă niște bucle elastice și pline de volum și elasticitate. Părul are un aspect sănătos și nu este deteriorat.
                                               


4. Fața pătrată
Fetele ce au această caracteristică în fizionomie sunt foarte norocoase deoarece pot avea aproape orice coafură doresc. Pot purta atât păr drept cât și ondulat. Atât scurt cât și lung. Cu breton pe toată fruntea, într-o parte sau pe spate. Este cel mai avantajos tip de față.





5. Fața triunghiulară.
Hmmm..aici e puțin mai dificil. Este asemănătoare cu cea în formă de inimă, însă mai puțin bretonul. O coafură în scări sau bine filată este potrivită acestui tip. Volumul ar trebui să fie mai mult în partea tâmplelor, dar poate începe o tentativă încă de la rădăcini. În această categorie predomină mai mult tunsorile scurte.
                                               


Șiiii ultima dar nu cea din urmă:
6. Fața rotundă. Are aceleași caracteristici ca și fața ovală, dar mai puțin buclele deoarece vor accentua mărimea. De preferat aici este un breton drept sau prins la spate și câteva șuvițe lăsate rebele. Placa de întins părul din cama Satin-Hair de la Braun vă poate oferi cel mai bun ajutor. Părul nu este ars și va radia de strălucire. Folosesc de fiecare data după baie acest articol de multă vreme, iar parul meu arată sănătos și nu este ars la varfuri!
       

     

          Pentru o coafură perfectă și tipul de păr este important. Tratamentele de la Gerovital Plant vă vor arăta schimbarea. Am folosit Tratamentul anticădere și de regenerare timp de o lună și rezultatele sunt mai mult decât vizibile. Abia îmi mai cad câteva fire după baie iar părul meu este mult mai lucios, mai des, firul e mai gros și mai sănătos datorită acestor produse ce conțin substanțele de care are nevoie părul și keratină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu